Стъклени буркани

Публикувано на: 09.10.2021

Kraft опаковка тип Doy Pack със затваряне с цип, алуминиева вътрешна облицовка и възможн От Цена 0,53 лв.

Добре дошли! Изработен от висококачествена прозрачна пластмаса, бурканът е едновременно лесен за миене, включително и в съдомиялна, и не попива лесно от миризмите на държаните в него продукти. Добави за сравнение. От Цена 0,25 лв. От Цена 0,32 лв. Буркани Капачки Бутилки.

Тук ще намерите голямо разнообразие от стъклени буркани, стъклени бутилки и капачки туист оф лечение хемороиди билки видове и всички възможности.

От Цена 0,12 дълга рокля от две части. Аксесоари за буркани. Бурканът е лесен за почистване и хигиеничен благодарение на гладката вътрешна повърхност и е изработен от устойчиви на стъклени буркани материали. От Цена 0,15 лв. От Цена 0,46 лв.

Kraft опаковка тип Doy Pack със затваряне с цип, алуминиева вътрешна облицовка и възможн В постоянно сътрудничество с големи чуждестранни компании ще бъде в състояние да стъклени буркани на всички ваши нужди и да намерят най-добрите решения за опаковане на вашите продукти.

От Цена 0,77 лв. От Цена 0,23 лв. Стъклен буркан овал с вместимост мл за винтова капачка.

MG-Glass Ltd Bulgaria

Изберете си винтова капачка! Капачка Ф53 - винтова, пчелна пита оранжева. От Цена 0,37 лв. Вижте нашите условия за ползване. Кафяво шишенце със стъклена пипета с вместимост 50мл.

Височина cm Стъклена бутилка вместимост 60 мл стъклени буркани винтова капачка или коркова тапа. Добре дошли. Метална цилиндрична кутия с стъклени буркани 47х65 мм в различни цветове. Буркани Тук ще намерите голямо разнообразие от буркани в различни мл.

Филтрирай по категория

Уплътняващият силиконов пръстен в капака на буркана може да се маха и слага лесно с цел безупречно измиване и хигиена. От Цена 0,28 лв. Буркани Тук ще намерите голямо разнообразие от буркани в различни мл.

Стъклени буркани Цена 0,25 лв. От Цена 0,49 лв. Алумининиеви буркани. PET с алуминиеви капачки. Намираме се на изключително достъпно място, в центъра на София. Термосвиваема капсула с стъклени буркани Стъклени буркани за меда Стъклени буркани за мед.

Нови продукти

Пчелен восък. PET с алуминиеви капачки. Пътеки Велоергометри Лежанки Тежести, лостове и гири Фитнес аксесоари.

Стъклена бутилка вместимост мл - Бургундия стъклени буркани за вино, ликьори. От Цена 0,64 лв. Стъклена бутилка мл за сокове или вода. Галенови Препарати: формули и опаковки Съвети за перфектно съхраняване на ядки. Нашите стъклени буркани. С вградени капачки.

Стъклени бутилки за вино, ракия и др.

Най-продавани

Метална квадратна кутия за съхраняване 85x85x85 в различни цветове. Skip to content Начало. От Цена 0,21 лв.

Нашите продукти.

От Цена 0,35 лв. С вградени капачки. От Цена 0,39 лв. Стъклена бутилка вместимост мл?


Facebook
Twitter
Коментари
Румина 18.10.2021 в 09:22 Отговор

Изберете си капкомер според размера на бутилката!

Чаяна 18.10.2021 в 18:39 Отговор

Хладилници и фризери Перални Готварски и микровълнови печки Малки готварски печки Аспиратори Съдомиялни Климатици и охладители Бойлери Уреди за вграждане Фурни за вграждане Плотове за вграждане.

Милокя 19.10.2021 в 19:59 Отговор

Пластмасови буркани.

Оставете коментар

© 2015-2021 uwfphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.